De toegevoegde waarde.

de meerwaarde van een weblog voor jou?

de meerwaarde van een weblog voor jou?

Ze groeien als paddestoelen uit de grond. Weblogs zijn ‘in’. Voor privĂ©, werk en hobby doeleinden. Leg JIJ eens uit waarom het voor JOU een meerwaarde heeft.

6 reacties op “De toegevoegde waarde.”

 1. Nou dat is een hele simpele vraag, althans zo lijkt het. Ik ben nu een goed jaar bezig met mijn blog en ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen.

  Waarom ik dat leuk vind is toch lastiger dan ik dacht, haha. Maar ik ga het toch proberen! Ik vind het leuk om andere mijn werk te laten zien en over andere fotografen en technieken te schrijven. Voor mij is het een leuke bezigheid, maar al helemaal wanneer ik ook zoveel reacties krijg van andere dat ze het zo tof vinden wat ik doe. Dat het echt mijn blog is etc…

  Het bloggen is voor mij ook een manier van mijzelf in beeld brengen. Er zijn veel website waar je van alles en nog wat kan vinden maar die komen niet gauw in beeld. Via een blog die iedere keer weer voorzien wordt van nieuwe info komt hoog te staan bij google. Daarom kom je ook makkelijk in het beeld, het is dus een stukje marketing…

 2. Heel simpel, op deze manier tref ik gelijkgestemden en dat is voor mij wel heel belangrijk. In mijn naaste omgeving zijn er zoveel mensen die niets snappen van wat ik doe en wat ik leuk vind. Klink zielig? is het niet!!!

  echt ik heb mensen leren kennen die ik anders nooit had gevonden

  En mijn log is van mij… al zet ik er lang niet alles op

 3. Allereerst bespaar ik zonder rare capriolen uit te halen 3 badkuipen inkt, een half bos en 31.239 bicpennetjes door in plaats van alles op te schrijven het online te zetten. Mensen die het willen lezen kunnen er makkelijk bij en je komt toch nieuwe mensen tegen. Gelijkgestemden, of mensen die juist compleet anders denken. Op die manier vergroot het toch je wereld.

  Dat zijn dan de praktische punten, het is ook gewoon leuk om wat te schrijven. En als mensen de moeite nemen om het te lezen is het mooi meegenomen. Dan heeft iemand anders buiten mezelf er ook wat aan. Al is het maar een kleine glimlach.

 4. Voor mij is mijn persoonlijke weblog een soort van etalage.Ik kan er datgene kwijt of etaleren wat ik wil delen met het wereld wijde net.
  Dit kunnen foto’s, frutsels, schrijfsels of hersenspinsels zijn.

  Een blog geeft mij een goede mogelijkheid tot interactie met mijn kijkers publiek.
  Inmiddels blog ik al meer dan 5 jaar en heeft mijn weblog vele metamorfoses ondergaan.
  In het begin bleek mijn weblog een uitlaatklep voor mijn persoonlijke situatie op dat moment.
  Maar al snel heeft het me zelfs een eigen bedrijf gebracht.

  De functie die het toen had, heeft het allang niet meer, maar nu gebruik ik het dus als creatieve etalage voor alles dat ik niet kwijt kan in mijn werk als webdesigner of fotografie.

 5. Een vrijplaats om allerlei teksten / beelden / gedachten te kunnen spuien. En een als gevolg daarvan: een sociaal medium om gelijkgestemden mee te maken.

 6. [...] stelde de vraag “de meerwaarde van een weblog voor jou?”. Melle, zanger, gitarist en liedjesschrijver van de John Dear Mowing Club beantwoordde die vraag [...]

Leave a Reply