@Soyrosa vraagt.

@blog_art: Nog niet duidelijk: wat gebeurt er precies? Kun je zelf meedoen? Op uitnodiging of eigen initiatief? Omvang evenement? Etcetera :)

Dus verduidelijken we nog even:

Als je het Theater aan het Spui binnenwandelt ga je een ruime foyer zien waar als het ware hoeken zijn waar foto-exposities te zien zullen zijn, waar je gebruik kunt maken van laptops en live kunt twitteren zodat het op grote schermen te zien zal zijn, er zijn korte lezingen, voordrachten en workshops maar ook video-art, gedichten, interactieve activiteiten op creatief gebied en natuurlijk muziek!

Jazeker kun je zelf meedoen. Je geeft jezelf op door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Als je alleen wilt bezoeken kun je je aanmelden maar ook als je zelf wilt exposeren of mee wilt helpen die dag. Het leuke aan Blog-Art is dat er een mix zal zijn tussen professionele bloggers en amateurbloggers maar die allemaal de gezamelijke verbinding hebben om kunstige dingen te laten zien!

Ook hebben wij zelf uitnodigingen verstuurd. Vast staat dat er een cabaret-act te zien zal zijn, we spreken op dit moment met een leuke band en gaan uitnodigingen versturen naar bloggers waarvan wij denken dat zij een mooie aanvulling zullen zijn voor het evenement.

De omvang. Daarom is het dus fijn als je de nieuwsbrief invult. Op deze manier kunnen wij een schatting gaan maken wat de omvang zal gaan zijn. De locatie is ruim, centraal en goed voor meerdere ‘hoeken’. Je kunt er vrij rondlopen, er is overal wel wat te zien en te horen en je kunt aan de slag door zélf creatief bezig te zijn.

Het is vooral de bedoeling dat je bij Blog-Art niet stilzit met een naamkaartje op je borst en een drankje in je hand, maar wel juist veel vermaakt zult worden. Dus, vul de nieuwsbrief in!

@Soyrosa: da’s namelijk helemaal geen spam, maar zeer bruikbare info! ;-)

2 reacties op “@Soyrosa vraagt.”

  1. Heel duidelijk nu wat de dag inhoudt, en wat van iedereen verwacht wordt! En de nieuwsbrief is geen spam dus, maar zowel voor jullie als voor degene die zich inschrijft meer informatie ;)

  2. [...] weten ? Kijk maar op blog-art.nl of te volgen via @blog_art Via een drietal [...]

Leave a Reply