Als Claudia de Breij nou een weblog zou hebben…

red

Misschien moeten we Wilma de Rek toch maar even gaan uitnodigen voor blog-art. Ze is geknipt voor de forum-discussie.

“IJdelheid is van alle tijden, [maar nu] zoveel zichtbaarder dat je er soms doodziek van wordt. Je kan het bijna niet meer ontlopen; ook al niet omdat het onderscheid tussen privé en publiek steeds verder vervaagt.”

Da’s nog eens een uitgesproken mening. Ik hoop vanuit oprechte boosheid. Echt echt dus. En dus niet ala Andrew Keen een beetje populistisch anti (lees: de club van Balkenende, van die lafaards die zelfs de Daila Lama geen hand meer kunnen en durven geven).

Toch vermoeden we dat laatste want ze heeft gewoon ook zelf zo’n vervloekt Twitter-account: twitter.com/Wderek. Webloggen doet ze niet. En of ze een digitale camera bedienen kan en in staat is om met haar blonde haartjes die foto’s ook uit het cameraatje over te zetten naar haar peeceetje om ze vervolgens *zucht* ook nog naar Flickr te uplooien, tja dat weten we niet.

Of misschien heeft ze toch stiekum zo’n kattenblog. Kom er maar in Claudia de Breij:

(download mp3)

foto (CC) keepwaddling1

2 reacties op “Als Claudia de Breij nou een weblog zou hebben…”

  1. Analyses van menselijk gedrag zijn altijd interessant, dus ben ik echt even voor dat stuk van Wilma de Rek gaan zitten. Maar het gaat bij haar mis door die aanmatigende woordjes: doodziek, zielig, ijdeltuiten. Het is typisch weer zo’n defensief stuk van een krantenjournalist die zijn eigen medium langzaam in de golven ziet verdwijnen en dan maar – als reflex – de domheid van zijn publiek de schuld gaat lopen geven. Helaas Wilma, if you can’t beat them, join them.

    Prachtige mashup van Claudia de Breij trouwens, Marco! :)

  2. [...] een felle discussie op het weblog van Jeroen Mirck, waar wij een weerwoord op hadden, kwam nieuwe media voldoende ter sprake als zijnde een rariteit. Mensen achter de pc zijn [...]

Leave a Reply