Blog-Art bij Kennisland & Filmmuseum.

Deze week zaten we in werkbespreking bij Kennisland en het Filmmuseum Amsterdam om Celluloid Remix te bespreken. Blog-Art gaat ook voor een inzendingsfilmpje zorgen. De wedstrijdvoorwaarden staan hier!

afspraak bij Kennisland & Filmmuseum

Deelnemers aan Celluloid Remix maken kans op een eerste en tweede prijs. De hoofdprijs van Celluloid Remix is een softwarepakket naar keuze (Adobe Premiere Pro CS4 of Final Cut Studio 2), een Gouden Kalf-pas voor het Nederlands Film Festival en een jaar lang gratis naar het Filmmuseum. De tweede prijs is een Flip MinoHD camera, een Gouden Kalf-pas voor het Nederlands Film Festival en een jaar lang gratis naar het Filmmuseum. De derde en vierde prijswinnaars krijgen het remix-softwarepakket Resolume Avenue 3. Winnaars worden uiterlijk 3 oktober 2009 bekend gemaakt.

Leave a Reply