“goh, jij lijkt ook sprekend op je avatar!”

avatarsJe begint gewoon. Door die droom in je hoofd. Het organiseren van een leuk evenement voor leuke webloggers die je kent. Van die mensen, net zoals wij. Mensen die iets maken. Die iets willen laten zien en horen.

Zo ontstond blog-art; een offline podium bieden aan creatieve webloggers. De drempels halen wij weg. En hun niche is onze doelgroep.

Wat zul je aantreffen op blog-art 2009? Dansende avatars? Nee. Hoewel je vast wel een paar bekende webloggers tegen het lijf zult lopen. Van die types waarvan je denkt: ‘goh, jij lijkt ook sprekend op je avatar!’. Wij kunnen dit overigens niet garanderen.

Dat Theater aan het Spui een topplek is en dat we de Foyer en de Kleine Zaal ervan zullen bezetten mag inmiddels bekend zijn. Gelijktijdig zullen er voordrachten, video vertoningen, forum-discussies plaatsvinden. En een paar hele leuke bands treden op. Jeps, die hebben allemaal een weblog. Da’s een voorwaarde (*ja, duh!*).

In alle ruimten hangen tekeningen, foto’s. En bij voordrachten vliegt een zwerm foto’s voorbij op de achtergrond. Zoveel mogelijk zullen we de media laten kruisen. Tekst met muziek, met beeld. Alles met alles. Organisch. Speels. En met humor.

(Foto: Librarian Avenger / Licentie: Creative Commons BY)

Leave a Reply