Blog-Art achter de schermen.

Het is wat rustiger momenteel hier bij het weblog. Dat komt omdat wij achter de schermen veel aan het regelen zijn. Zo hebben wij vanochtend een goed gesprek gehad met de gemeente Den Haag over het één en ander en is er inmiddels ook contact gelegd met de Haagse Hoge School.

Er is ook al een ruwe versie van het programma klaar. Het ziet er allemaal heel divers uit en we denken dat als het programma definitief is en online verschijnt men helemaal enthousiast zal zijn! We hopen binnen al te korte tijd wel meer te kunnen vertellen over de voortgang.

Blog-Art wordt door twee bloggers georganiseerd. Met een groot netwerk en veel aanspreekpunten, maar ook doordat heel veel mensen meteen vanaf het eerste ogenblik dolenthousiast zijn kunnen wij Blog-Art laten zijn wat het moet zijn.

Leave a Reply