Tijdens het wachten. …

GeertVeneklaas@blog_art Leuke nieuwsbrief ! Toffe contest, dat Celluloid Remix!

Veel mensen keken de kat uit de boom. Sommige mensen doen dat nog steeds. Maar twee mensen die dat organiseren? Hoe dan? Wat is blog-art dan precies? Wat kan ik daar verwachten? Anderen raken steeds meer enthousiast. Zien potentie. Iets origineels. The Dutch Bloggies hebben een wedstrijd. TodaysArt heeft een internationaal getint kunstzinnig festival. Crossing Border is weer iets anders. Bovendien staan bij Blog-Art webloggers op een podium. Wat the ..?

filosoofLogo van @blog_art ff toegevoegd aan de agenda op @haagsuitburo: bit.ly/12pvqH

Blog-Art is ontstaan doordat wij zien dat er zoveel mooie, inspirerende en creatieve weblogs op internet bestaan, bijgehouden door gepassioneerde en creatieve mensen waardoor wij het idee bedachten om deze mensen een podium te geven; het online gebeuren een offline podium geven. Zo bedachten wij vier richtlijnen; muziek, fotografie, video-art en tekst. Wat wij daarbij belangrijk vinden is dat de zogenaamde professionele blogs gelijk zijn aan de ‘amateur’ blogs.

Cloudmachine@metkcom @blog_art Gisteren op Radio 2 is het onze komst op Blog Art al aangekondigd. :-)


Nog een aspect van dit evenement is dat wij internet en media communicatie op de kaart zetten op een creatieve manier. Weblogs worden steeds populairder en integreren in het onderwijs en het bedrijfsleven. Wij willen via het theater deze nieuwe vorm van creatieve media communicatie laten zien. Men kan op die dag exposities zien, lezingen bijwonen over media, communicatie en internetgebruik en genieten van voordrachten, muziek en een film zien die gemaakt is met flickrfoto’s. Er is vermaak, informatie en interactie. Alle bijdragen die geleverd worden op die dag zijn webloggers, fotobloggers of zijn anderzijds met internet verbonden.

Het is snel gegaan ondertussen. Via allerlei hoeken en wegen helpt men mee. Vragen bloggers of zij en handje kunnen helpen. Er is een prachtlocatie, wellicht subsidie van de gemeente, bloggers die bijdragen leveren, het kan allemaal niet op. En nu?

Blog-Art heeft al veel aanmeldingen via de nieuwsbrief. Veel mensen willen graag iets laten zien, anderen willen graag komen kijken. Het zal een middag- en avondvullend programma worden. Daarbij zal een doorlopend programma te volgen zijn. Terwijl je rondloopt met je drankje bekijk je op de grote wanden in het foyer naar exposities en zul je ondertussen voordrachten horen of een bandje horen spelen. In de kleine zaal zal ruimte zijn voor een aantal lezingen en een pittige forumdiscussie. Wilma de Rek van de Volkskrant zal deze discussie (bege)leiden. Vergeet ook niet dat er weblogcabaret van Les Canards aanwezig zal zijn. Voor ieder wat wils. Beweging. Vloeiend. Vermaak en verrijking.

KatyoNL@blog_art oe, spannend allemaal!

Er zijn veel bloggers die vragen of zij nog een bijdrage kunnen/mogen leveren voor blog-art. Ons advies is sowieso deze melding te doen via de nieuwsbrief. Ja, de laatste periode weinig nieuws om te melden, alleen dat we achter de schermen bezig zijn met puntjes op de ‘i’. Programmaboekje, merchandise, aankleding, video’s monteren, verkoop entreekaarten regelen, afspraken maken, een stichting formeren, etcetera. Maar via deze peiling zien wij wel wat de aanloop is en kunnen we via die weg beter inplannen.
Alvast bedankt!

Leave a Reply