NieuwsFlash!

blogartlogoVóór woensdag 22 juli 2009 levert blog-art de eindversie in van het programma voor vrijdag 9 oktober. Dat betekent dat in het volle programma geen plek meer is om extra presentaties te verwerken.

Er zijn heel veel mensen die zich hebben opgegeven de afgelopen maanden om werk te laten zien. Wij zijn zoveel mogelijk bezig geweest deze mensen op de één of andere manier te laten ‘schijnen’. Mensen die zich hebben opgegeven voor video-art en fotografie zullen te zien zijn in streams. Daarnaast zullen veel mensen op de één of andere manier iets vertellen en/of laten zien in een presentatie, voordracht of lezing. We hebben hierbij rekening gehouden met variatie in het programma. Wij hebben met de meeste bloggers al contact opgenomen. Anderen zullen nog bericht krijgen.

Op 6 september 2009 is er een Uitfestival in Theater aan het Spui in Den Haag waarbij Blog-Art haar programma openbaar zal maken en de kaartverkoop zal starten.

We kunnen je nu al verzekeren dat het een ontzettend gevarieerd, interactief en kunstzinnig programma zal zijn. De middag en avond zal vol zitten met voor iedereen wat wils.

Waarom moet je naar Blog-Art komen? Omdat als je overslaat teveel mist! Je mist de interactie tussen professionele bloggers en de ‘amateurs’, je mist de forumdiscussie over wat oude media moet met de nieuwe media, je mist de foto- en kunst exposities en je mist dan ook de muzikale optredens van Cloudmachine, Inge en The John Dear Mowingclub.

Hou dus de komende tijd dit blog in de gaten! Voor je het weet staat het programma online en zie je waar je heen zult gaan en wat er allemaal te zien/te horen zal zijn!

5 reacties op “NieuwsFlash!”

  1. Aha, Blog-art is een event. En ik maar denken dat het een blog was. Zie nu pas het “Wat is Blog-art”-linkje.

  2. @Jeroen: die onthouden we voor onze nieuwsbrief ;-)

  3. Hoe veel gaat een kaartje ongeveer kosten ?

  4. @Madbello: ook dat wordt vanaf 6 september duidelijk! :-)

  5. Dat is voor mijn heel en heel lang wachten :-(

Leave a Reply