ATTENTIE: Villanuts presenteert: WINTER WIRED ‘09

wiredfestivalEen festival waar innovatieve kunst en underground muziek elkaar treffen.

Zaterdag 19 december presenteert Villanuts: Winter Wired ’09. De winter editie van het Wired festival, welke afgelopen zomer voor het eerst plaatsvond in Den Haag. Winter Wired ’09 is een eendaags mini-festival met een tweeledig programma van enerzijds innovatieve hedendaagse kunst op het randje van technologie en wetenschap en anderzijds aansprekende underground muziek. Het festival zal plaatsvinden in Bink36, de gloednieuwe evenementenlocatie van Vestia in het voormalige KPN gebouw in de Haagse wijk Binckhorst.

Het festival speelt met haar programma in op de beleving van de bezoeker. Zo biedt het kunstprogramma met new media kunstenaars; Andrea Reyes & Marcus Graf, Daan Brinkmann, Joris Strijbos & Daan Johan, Yoko Seyama & Lyndsey Housden, Merlijn van Eijk en Tijmen Zonnevijlle een ware interactieve speeltuin van installaties. Ook is er een Live Cinema ruimte ingericht waar Macular en Martijn van Boven live-cinema performances zullen geven.

Het muziekprogramma bestaat uit een aantal aansprekende namen van Nederlandse bodem zoals zZz, Nobody Beats The Drum en Lola Kite. Underground helden YobKiss en Milligram Retreat en aanstormende talenten Topless en Bombay Show Pig maken het muziekprogramma compleet.

Line-up
Andrea Reyes & Marcus Graf / Boehmer / Bombay Show Pig / Daan Brinkmann / Jan Aafoe & Roman Holiday /

Joris Strijbos & Daan Johan / Lola Kite / Le Source / Macular / Martijn van Boven / Megatronick / Merlijn van Eijk /

Milligram Retreat / Monsieur Noir / Mr Lowman / Narain Ashad / Nobody Beats The Drum / Refunc bar / Studio Rouge / Tijmen Zonnevijlle / Topless / Wolf! Where? / WORM.Shop / YobKiss / Yoko Seyama & Lyndsey Housden

Winter Wired ‘09
Zaterdag 19 december 2009 / aanvang 21.30 uur
Bink36 / Binckhorstlaan 36, Den Haag
Toegang: € 5 (voorverkoop) / € 7 (aan de deur)
Voorverkoop start maandag 30 november. Voorverkoop via Concrete, Schoolstraat 26 Den Haag / Hardcore Skatestore, Vissershavenweg 61 Den Haag / Eetcafé De Grens, Anna Paulownastraat 70C Den Haag.

Wij hebben twee toegangskaartjes weg te geven!

Leave a Reply