Bloggen is niet dood, de Dutch Bloggies wel

Helaas, de Dutch Bloggies stoppen ermee. Helemaal onverwachts kwam dat nieuws gisteren niet. Toen Karin en ik in 2009 met de organisatie sprak over het produceren van de Dutch Bloggies 2009 leek de fut er al flink uitgeslagen te zijn. Het organiseren van de Dutch Bloggies was veel gedoe, zo bleek, daarom vroegen ze ons te helpen. Uiteindelijk ging dat niet door.

Maar goeds, logisch, het organiseren van een festival is een hoop gedoe. Wij hebben ons in 5 maanden tijd het stront voor de ogen weggewerkt om Blog-Art mogelijk te maken in 2009. Gelukkig hebben we zonder schuld Blog-Art financieel kunnen afsluiten zodat we zin bleven houden om het nogmaals te doen. Een festival moet eigenlijk jaarlijks, iets dat ons overigens niet gelukt is. 2010, geen Blog-Art. Toch hebben we plannen. Omdat het moet. Omdat bloggen totaal niet dood is en het bloggen in Nederland een heel leuk event nodig heeft. Voor de schrijvers is er het Boekenbal, voor het bloggen is er … Blog-Art!

Lang leve het bloggen! En hou ons in de gaten!

5 reacties op “Bloggen is niet dood, de Dutch Bloggies wel”

 1. [...] Lees verder op blog-art … [...]

 2. De titel zou ook zomaar:
  “Dutch Bloggies is dood, leve Blog-art”
  geweest kunnen zijn ;-)

 3. Hey,

  Inderdaad de dutch blogs zijn dood, zeker de .be

  Als ik iets over kunst wil lezen moet het altijd een nederlandse site zijn.

  Mjah, jammer

  Greets Carte Blanche Gistel,Belgium

 4. Hey,

  Herhaling na 2 jaar, nog steeds dood?

  Mjah, jammer

  Greets Carte Blanche Gistel,Belgium

 5. >Wij blijven bloggen.
  Ook wij zijn een .be blogwebsite.

  Blijven volhouden zou ik zeggen.

  :) Groet

Leave a Reply