Met een zonnebril op sterkte zit je pas lekker in de zon!

Ken jij nog mensen zonder zonnebril? Nee toch? Iedereen heeft tegenwoordig een zonnebril, al dan niet een zonnebril op sterkte. Dat is eigenlijk heel logisch. We raken er steeds meer van doordrongen wat de zon kan doen met onze huid. We smeren ons, zodra het zonnetje schijnt, goed in met zonnebrandcrème en we laten onze kinderen zwemmen met speciale UV-kleding aan. We vergaten, tot voor kort, echter onze ogen. Onze ogen en ook die van onze kinderen, hebben veel te verduren van de zon. Het felle licht kan ervoor zorgen dat je sterretjes ziet of dat je maar blijft knijpen met rimpels en hoofdpijn als gevolg. Een zonnebril op sterkte kan een groot verschil maken.

Een zonnebril op sterkte is even wennen

Wanneer je normaal gesproken lenzen draagt, dan kun je prima toe met een gewone zonnebril. Je hebt dan de sterkte van de lenzen al in je oog zitten en hebt dus geen zonnebril op sterkte nodig. Maar wat nu als je een bril draagt in het dagelijks leven? Dan heb je óf een overzetbril nodig of een zonnebril op sterkte. Dat is wel even wennen. Je moet er namelijk aan denken dat je altijd én je zonnebril op sterkte én je gewone bril bij je hebt. Dit went vanzelf, helemaal als je een keer een dag op kantoor hebt gezeten met je zonnebril op omdat je gewone bril nog thuis ligt.

Vergeet ook je kinderen niet!

Je kinderen zullen het misschien niet direct zeggen, maar zij kunnen ook veel last hebben van het zonlicht in hun gezicht. Je kunt ze al van jongs af aan laten wennen aan een kinderzonnebril. Om een kinderzonnebril voor je kind aan te schaffen hoef je niet eens naar de winkel. En dat is mooi meegenomen. We weten allemaal wat een drama het kan zijn om met kinderen iets te moeten uitzoeken en passen. Gelukkig kun je dit bij Charlie Temple gewoon online regelen!

Kies de zonnebril die bij je past

Wil je meer dan één zonnebril op sterkte? Dan kies je er gewoon meer. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Kies een zonnebril bij iedere zomeroutfit die je hebt, maar vergeet ook niet om een zonnebril aan te schaffen die je in de auto kunt laten liggen. Deze zonnebril zul je het meest van allemaal gebruiken. Door de zonnebril op je neus wordt het verkeer een stukje veiliger. Je wordt immers niet meer verblindt door een laagstaand zonnetje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.