Resin art tijdens je vakantie thuis!

Ben je van plan om binnenkort wat leuke dingen te gaan doen tijdens je vakantie? Dan is het slim om is te kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. Je kan natuurlijk ontzettend veel doen! Het is de kunst om iets te doen waar je extra energie van krijgt waardoor je echt een voldaan gevoel krijgt van iets wat je gedaan hebt! Het is leuk om bijvoorbeeld dingen te doen met mensen die je kent of juist dingen te doen met anderen. In deze blog geven we je een aantal tips die je kunnen helpen bij het verzinnen van iets leuks! Benieuwd naar onze tips, lees dan zeker verder zodat ook jij zometeen leuke dingen kan gaan doen!

Kijk naar je eigen interesses

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen voor jezelf wat je leuk vind om te doen in bijvoorbeeld het dagelijks leven. Het is belangrijk om te kijken welke elementen je wel en niet leuk lijkt en vervolgens daarbij te gaan kijken wat leuke activiteiten en bezigheden zouden kunnen zijn. Ben je bijvoorbeeld een avontuurlijk persoon? Dan is het leuk om ook avontuur op te zoeken en bijvoorbeeld er lekker op uit te gaan. Ben je erg creatief en vind je het lekker om gewoon binnen aan de slag te gaan? Dan kan je bijvoorbeeld ook een river table maken. Hiervoor heb je bijvoorbeeld resin art nodig. Daarnaast kan je met giethars prachtige kunstwerken maken die ook nog is functioneel kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een klein tafeltje!

Samen of alleen

Een andere afweging die goed is om te maken is, ga je iets alleen aan of wil je samen met iemand iets gaan doen? Uiteindelijk is het leuk om samen met iemand te gaan doen als je bijvoorbeeld echt wil lachen, maar je kan natuurlijk ook op jezelf wat gaan doen als je bijvoorbeeld wat meer naar de rust zoekt. 

Niet alles hoeft geld te kosten

Veel mensen denken dat je veel geld moet betalen om wat leuks te doen. Maar dat is vaak helemaal niet het geval! Ga bijvoorbeeld lekker het bos in, zoek de zandvlakte op, fiets door natuurgebieden en je zal merken dat je heerlijk kan relaxen. In Nederland zijn ontzettend veel gratis fietsroutes uitgestippeld waardoor je allerlei dingen kan zien. Daarnaast kan je natuurlijk een hele stad gaan bekijken en allerlei bezienswaardigheden spotten zonder er direct iets voor te betalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.